неділя, 07 червня 2020 14:31

На Донбасі бойовики викрали дружину громадянина Іспанії

На Донбасі бойовики викрали дружину громадянина Іспанії
В окупованому Донецьку зникла 54-річна українка, яка зняла з балкону квартири прапор РФ. Фото: mariupol-express.com.ua

В окупованому Донецьку зникла 54-річна українка, дружина громадянина Іспанії, що має посвідку на проживання в Іспанії та Норвегії.

Група людей з 6-7 чоловік 3 червня близько 21:30 прийшла до квартири Євгенії Йепес Вінуеса за адресою вул. Артема, 79 і вимагала відкрити двері під приводом того, що вона залила сусідів внизу. Після відмови відчинити двері, вони представилися "поліцією" і заявили, що в районі продають наркотики, а вони лише перевіряють цю інформацію. Отримавши відмову, "поліцейські" пригрозили зламати двері і тільки після цього Євгенія Йепес пустила їх в своє житло. Весь цей час вона була на зв'язку з чоловіком, Ганнібалом Йепесом і він чув погрози на її адресу, передає "Маріуполь-Експрес".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Терористи вбили жінку в Донецьку

"Вони допитували її і забрали о 23:45. Я вважаю, що її затримали тому, що вранці цього дня вона прибрала прапор Росії, який представники ДНР повісили на балконі її особистої квартири з боку вулиці без її дозволу", - зазначив Ганнібал Йепес.

Євгенія Йепес Вінуеса постійно проживає в Іспанії з 1996 року і має постійний вид на проживання в Іспанії та Норвегії. Вона приїхала на кілька днів до рідного Донецька в гості і щоб перевірити власну квартиру. Але була змушена залишитися в місті на кілька місяців через карантин.

"Зараз її номер відключений, другу добу немає ніякого зв'язку, поліція ДНР по телефону, каже, що нічого не знає. Служба безпеки не дає мені ніякої інформації. Де моя дружина я не знаю і сильно турбуюся про її безпеку" , - повідомив громадянин Іспанії.

На окупованій Донеччині бойовик зґвалтував та вбив місцеву жительку. Бойовик 3 омсбр був п'яний і озброєний. Зустрів свою жертву на вулиці.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики викрали дружину громадянина Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути