середа, 25 червня 2014 12:25

Терористи вбили жінку в Донецьку

Терористи вбили жінку в Донецьку
Фото: zik.ua

24 червня терористи на своєму блокпосту у районі Путилівського мосту Донецька обстріляли автомобіль, внаслідок чого загинула 34-річна мешканка Краматорська, пише Українська правда.

Як повідомляють джерела в СБУ, автомобіль рухався у напрямку аеропорту і не зупинився на вимоги бойовиків так званої "ДНР".

Того ж дня у Донецькій і Луганській областях підривали залізничні колії з використанням саморобних вибухових пристроїв, внаслідок підривів на перегонах поблизу Горлівки, Дебальцеве, станції Кондрашевська Нова та інших зламано електроопори та пошкоджено залізничне полотно. Тривають роботи по відновленню залізничних ділянок.

Крім того, у Горлівці Донецької області, за вказівкою одного з лідерів терористів Ігоря Безлера ("Бєса") бойовики у вівторок відібрали на підприємстві "Новогорлівський машинобудівний завод" близько 5 тонн дизпалива, 4 автомобіля (3 легкових, 1 автобус ПАЗ) та викрали з каси 300 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «Терористи вбили жінку в Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути