Ексклюзиви
неділя, 13 грудня 2020 09:00

На Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню

На Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню
Від початку 13 грудня порушення режиму припинення вогню не зафіксовано. Фото: УНІАН

За минулу добу, 12 грудня, збройні формування Російської Федерації шість разів порушили режим припинення вогню. Поранено двоє військовослужбовців.

Про це повідомили у пресцентрі Об'єднаних сил.

В районі населених пунктів Верхньоторецьке та Золоте-4 окупанти обстріляли українські позиції зі стрілецької зброї. Зокрема, ворог вів вогонь з гранатометів різних систем по позиціях українських захисників поблизу населених пунктів Луганське, Водяне та Мар'їнка, а біля Новоолександрівки – ще й зі стрілецької зброї.

"Внаслідок пострілів двоє наших воїнів отримали легкі поранення біля Золотого. Військовим оперативно надано першу медичну допомогу та евакуйовано до лікувального закладу", - розповіли в штабі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: РФ не пустить миротворців ОБСЄ на Донбас – Клімкін

Підрозділи Об'єднаних сил не залишили без уваги дії противника та відкрили вогонь у відповідь. Про порушення домовленостей РФ повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК.

Від початку поточної доби порушення режиму припинення вогню не зафіксовано. По всій лінії розмежування спостерігається тиша.

На тимчасово окупованому Донбасі в полоні знаходиться 241 громадянин України. При цьому, перевірити умови утримання людей і промоніторити дотримання їх прав неможливо.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі бойовики шість разів порушили режим припинення вогню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути