четвер, 26 жовтня 2017 16:09

"Моторолі" поставили пам'ятник, де він без рук і без ніг

Автор: Facebook
  Пам'ятник "Моторолі"
Пам'ятник "Моторолі"

Ліквідованим терористам з ОРДЛО "Гіві" і "Моторолі" в окупованому Донецьку встановили "монументи".

Пам'ятник російському бойовику Арсену Павлову став об'єктом насмішок місцевих жителів. Про це інформує Олена Степова в Facebook.

"У Донецьку встановили пам'ятник "героям" Моторолі і Гіві. І знову з російським розмахом і російським "авось", який, природно, привів до російського пшику. Пам'ятники, це явно не їхнє, що не "іхтамнетовське", так як будь-який з встановлених в країні "Іхтамнетії" монументів викликає напади обурення або бурхливих веселощів з боку соціуму. На пам'ятнику "винахіднику" Калашникову виявився "шмайсер", хрест ЗСУ на пам'ятнику "добровольцям-героям Донбасу" в Ростові, в країні, "яка не бере участі в війні на Донбасі". І хоча пам'ятник Моторолі встановили не в РФ, а в окупованому нею Донецьку, російського пшику від цього не поменшало", - написала Степова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Розвідгрупа нарахувала на Донбасі близько 1000 кадрових російських військових

За словами активістки, на пам'ятнику "герой" Моторола зображений без рук, ніг і з обличчям російського актора Михайла Пореченкова, що викликало у жителів окупованого міста шквал насмішок.

Нагадаємо, терорист "Моторола" загинув в ліфті. Нещодавно в мережі посміялися над мером Горлівки, який написав про те, що "Соціальні ліфти працюють".

Зараз ви читаєте новину «"Моторолі" поставили пам'ятник, де він без рук і без ніг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути