середа, 25 жовтня 2017 17:27

"Соціальні ліфти працюють" — у мережі посміялися над "мером" Горлівки

"Соціальні ліфти працюють" — у мережі посміялися над "мером" Горлівки

Над самозваним головою окупованої Горлівки посміялися. Коли звичайний водій Іван Приходько очолив окупаційну адміністрацію, то десь надбав 9-мільйонний автомобільний кортеж.

З цього приводу колишній "министр зовнішніх справ ДНР" Костянтин Долгов порадив горлівчанам порадіти, що "Донецька республіка" йде у правильному напрямку.

"Пишуть, что в ДНР не працюють соціальні ліфти, - написав він на своій сторінці у Facebook, - це неправда. Нинішній мер Горлівки до війни працював простим водієм, а сьогодні тільки вартість автомобілів у його кортежі складає 9 млн. руб."

У власності самозваного мера виявилося два джипи ("Мерседес" і "Тойота Прадо") на суму 7, 5 млн. та седан "Фольксваген Пассат СС" за 1,5 млн.

Особливо горлівчан мусить радувати, що все це багатство Приходько придбав на саму лише зарплату.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бандити, які грабували пасажирів автобусів — рецидивісти з ДНР

"За законодавством держслужбовці в ДНР не мають права займатися бізнесом. Отже, все це куплено на зарплату мера, - написав Долгов, - отже, зарплати в ДНР — на вищому рівні."

У Донецьку, Горлівці, Єнакієвому, Макіївці керівництво місцевих структурних підрозділів "МДБ ДНР" вимагає пошуку представників українського підпілля, які поширюють листівки проукраїнського змісту. Раніше проведені "МГБ" заходи подібного роду виявлялися безрезультатними.

Зараз ви читаєте новину «"Соціальні ліфти працюють" — у мережі посміялися над "мером" Горлівки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути