четвер, 26 жовтня 2017 15:35

Розвідгрупа нарахувала на Донбасі близько 1000 кадрових російських військових

Розвідгрупа нарахувала на Донбасі близько 1000 кадрових російських військових
Розвідувальна група оприлюднила біографії п'ятьох командирів 15-ї окремої мотострілецької бригади (ОМСБр) ЗС РФ. Фото: Еспресо TV

Міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm оприлюднила дані про присутність на території окупованого Донбасу 1000 військовослужбовців з Російської Федерації.

Такі дані розвідгрупа зібрала винятково з відкритих джерел. Про це інформує "Тиждень.ua".

У повідомленні зазначають, що "беззаперечне виконання наказів командування Росії, ймовірно, пов'язане із кримінальним минулим командирів найбільш воюючих підрозділів російської армії".

Розвідувальна група також оприлюднила біографії п'ятьох командирів 15-ї окремої мотострілецької бригади (ОМСБр) ЗС РФ. Зокрема, полковників Віталія Герасимова, Віктора Кіндєєва, Константина Степанищева, Миколи Захарова та Олексія Авдєєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ОРДЛО назрівають бунти через новий указ Захарченка

"Вони командують цим з'єднанням з 2010 року. Десятки військовослужбовців цієї бригади були зафіксовані нами під час розслідувань як учасники бойових дій на Донбасі", – повідомляється.

Станом на 26 жовтня у Збройних силах України зафіксували 82 зниклих безвісти військовослужбовців у зоні проведення АТО. Такими відомостями поділився начальник Управління цивільно-військового співробітництва ЗСУ Олексій Ноздрачов.

Зараз ви читаєте новину «Розвідгрупа нарахувала на Донбасі близько 1000 кадрових російських військових». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути