неділя, 16 грудня 2018 10:36

Мінус 3 бойовики: оприлюднили статистику з Донбасу

Мінус 3 бойовики: оприлюднили статистику з Донбасу
Вбили 3 та 8 поранили: назвали статистику з Донбасу Фото: svpressa.ru

За минулу добу, 15 грудня, бойовики 12 раз порушили режим припинення вогню. Окупанти відкривали вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм по українських позиціях неподалік населеного пункту Кримське на Луганському напрямку і в районі селищ Гнутове і Водяне на Маріупольському напрямку.

За даними розвідки, троє окупантів були знищені і 8 поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил у Facebook.

"Також російські окупанти вели вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по позиціях Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Станиця Луганська - на Луганському напрямку, позицій українських військових в районі населеного пункту Новомихайлівка - на Донецькому напрямку і неподалік населених пунктів Чермалик, Гнутове, Лебединське - на Маріупольському напрямку", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗСУ у новому році отримають нову необхідну техніку

Від кулі снайпера загинув український військовий, ще один поранений.

Бойовики на Донбасі вигадали, як безпечно доставляти боєприпаси на передову, – використовують транспорт мирних мешканців.

За логікою російського командування, це дозволяє вирішити відразу кілька завдань: "вирахувати" такий транспорт українській розвідці набагато важче; у випадку ж перехоплення такого виду транспорту українською ДРГ або нанесення по ньому вогневого удару можна стверджувати, що "ЗСУ атакують мирне населення"; також одночасно економиться моторесурс армійського транспорту.

Зараз ви читаєте новину «Мінус 3 бойовики: оприлюднили статистику з Донбасу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути