Ексклюзиви
субота, 27 липня 2019 17:49

Міноборони жорстко відреагували на дії суду щодо реформи харчування

Міноборони жорстко відреагували на дії суду щодо реформи харчування
З минулого року українські військові частини переводили на новий режим харчування. Планували перевести всі частини до 2020 року. Фото: Gazeta.ua

Міноборони буде оскаржувати ухвалу Окружного адміністративного суду Києва про скасування нової системи харчування військових.

Назвали це загрозою для створення системи харчування військовослужбовців, пише прес-служба Міноборони.

"Зупинення дії наказу тягне за собою ряд наслідків, зокрема, стагнація розвитку якості та рівня харчування особового складу, подальші можливості корупційних проявів в системі харчування ЗС України, повернення до застарілих та неефективних підходів продовольчого забезпечення та ряду інших негативних факторів, які матимуть серйозний вплив на систему забезпечення ЗС України в цілому, а також мотивацію українських військових, в тому числі, які виконують бойові завдання в районі проведення ООС", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ананаси, банани, йогурти та соки - чим від сьогодні годуватимуть армію

Наприкінці жовтня 2018-го півсотні військових частин перейшли на новітнє харчування за каталогом. Серед них 72-а бригада імені Чорних запорожців, 25-та повітрян-десанта бригада, 169-й Навчальний центр "Десна", 36-та бригада морської піхоти, 80 десантно-штурмова бригада, 24 -та бригада імені короля Данила та інші підрозділи.

Зараз ви читаєте новину «Міноборони жорстко відреагували на дії суду щодо реформи харчування». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути