Ексклюзиви
середа, 14 квітня 2021 16:04

Міністри 3 європейських країн їдуть до Києва через російську загрозу

Міністри 3 європейських країн їдуть до Києва через російську загрозу
Обговорюватимуть низку нагальних питань на тлі нарощування Росією своїх військ біля українського кордону. Фото: facebook.com/UkraineMFA

Міністри закордонних справ Литви, Естонії та Латвії планують 15 квітня спільний візит до України.

На запрошення глави МЗС Дмитра Кулеби до Києва прибудуть міністри Ґабріеліус Ландсберґіс, Єва-Марія Лійметс і Едґарс Рінкевичс. Під час візиту обговорюватимуть низку нагальних питань на тлі нарощування Росією військ біля українського кордону, а також у Криму та ОРДЛО, повідомили в МЗС України.

"Дмитро Кулеба і його балтійські колеги обговорять практичні кроки для підтримки суверенітету і територіальної цілісності України та зміцнення безпекової взаємодії. Особливу увагу приділять просуванню європейської та євроатлантичної інтеграції нашої держави", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія стягуватиме війська до українського кордону до кінця квітня - розвідка

Польща виступає за впровадження додаткових санкцій Євросоюзу проти РФ за агресивні військові дії біля українського кордону, а також за порушення територіальної цілісності України. 7 країн-членів ЄС підтримали таку позицію.

Зараз ви читаєте новину «Міністри 3 європейських країн їдуть до Києва через російську загрозу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути