четвер, 13 липня 2017 15:55

"Ми цінуємо сміливість українських військових" - командувач військами США в Європі

"Ми цінуємо сміливість українських військових" - командувач військами США в Європі
Степан Полторак і генерал Ходжес

13 липня міністр оборони України Степан Полторак зустрівся з командувачем військами США в Європі Беном Ходжесом. Йшлося про плани тренінгів, які проводять військовослужбовці країн Альянсу на полігонах ЗС України.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міноборони.

"Я хочу подякувати вам за організацію служби інструкторів НАТО в Україні. Ми любимо свою країну, ми цінуємо сміливість та бойовий дух українських військовослужбовців і робимо все в рамках повноважень, щоб підтримати вашу країну у важкий час.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США передали Україні польові "швидкі"

Ми свого часу також дуже багато часу і зусиль вкладали в освіту, інвестували в освітні проекти. Це хороший внесок у майбутнє. І я стаю все більшим оптимістом, коли бачу наскільки швидко українські військовослужбовці досягають прогресу і вдосконалюють свій професіоналізм. Процес навчання завжди двосторонній. Ми також вчимося. Ми ввели деякі зміни в наші установки, тому врахували ваш досвід", - зазначив генерал Ходжес під час зустрічі.

В Україні створюють спеціальну роту швидкого реагування за стандартами НАТО.

Зараз ви читаєте новину «"Ми цінуємо сміливість українських військових" - командувач військами США в Європі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути