четвер, 17 серпня 2017 17:04

"Лутугинський котел став початком Іловайська" - експерт

"Лутугинський котел став початком Іловайська" - експерт
Загиблі під Іловайськом бійці

Розслідування Іловайської трагедії звели до формальності.

У цьому впевнений 45-річний військовий експерт Дмитро Снєгирьов.

"Про нехлюйство й некомпетентність генералітету не сказали й слова. Іловайська трагедія стала основним поштовхом до підписання невигідних Україні Мінських угод. Якби не погодились на ці умови, мали б визнати перед усім світом, що у нас небоєздатна армія.

Досить дивно, що ніхто не говорить про трагедію під Лутугиним Луганської області. 23 серпня туди увійшли 40 російських танків. Про них говорили Дмитро Тимчук, доповідав командуючий сектором – нуль реакції. Колона зайшла зі сторони Луганська. І це в той час, коли Гелетей казав, що всі напрямки контролюються й прострілюються ЗСУ. Лутугинський котел став початком іловайського", - сказав експерт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Батальйон "Донбас" уникнув пастки в Іловайську

Росіяни під Іловайськом розстріляли своїх десантників, які за домовленостями виступали гарантією виходу сил АТО з оточення. Десантники були в обозі однієї з колон, йдеться в результатах розслідування Генеральної прокуратури.

Зараз ви читаєте новину «"Лутугинський котел став початком Іловайська" - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути