неділя, 12 січня 2014 13:23

Луганський Антимайдан закликав міліцію вигнати Євромайдан
5

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Навпроти луганського Євромайдану встановили колонки та виступають представники козаків та православної церкви Московського патріархату. Два майдани розташувалися один навпроти одного. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Так Євромайдан стоїть під пам'ятником Шевченка, а козаки — під пам'ятником перемоги у Другій світовій війні. Їх розділяють два кордони правоохоронців та проїжджа частина.

Тим часом на сцені Євромайдану виступає вертеп, який прийшов привітати учасників акції. Активісти Євромайдану розгорнули 23-метровий прапор України.

З протилежного боку лунають заклики до об'єднання України з Росією, створення єдиного "руського міра".

"Ми маємо об'єднатися з Росією, бо ми з ними є єдиним народом. Українці та росіяни — це свята Русь, які воювали за незалежність. Ми закликаємо міліцію вигнати з Луганська цей Євромайдан, який стоїть за те, щоб в Україні визнали фашистів героями, привели "гомосеків", - каже зі сцени чоловік у козацькому одязі.

Активісти тримають імперський прапор — чорно-жовто-білий.

"Антимайданівці" оголосили хвилину мовчання за загиблими у теракті, що стався у Волгограді.

Нагадаємо, у російському місті Волгоград сталися два вибухи. За поперед­німи даними, 31 людина загинула і близько 60 поранені.

Перший випадок трапився 29 грудня о 12.45 за місцевим часом на залізничному вокзалі. А 30 грудня вранці вибухнув тролейбус №114.

Зараз ви читаєте новину «Луганський Антимайдан закликав міліцію вигнати Євромайдан». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути