неділя, 12 січня 2014 12:18

У Луганську прихильники "Руського маршу" з хрестами закликали Євромайдан покаятись
5

Фото: Фото: Андрій Жигайло

Паралельно Народному віче, у Луганську місцеві православні організації проводять свій "Руський марш". Так, колона маршу прийшла до пам'ятника Шевченку, де триває віче, передає кореспондент Gazeta.ua.

Учасники ходи помолилися під міською адміністрацією та рушили повз місцевий Євромайдан. Вони почали хрестити та кричати до майданівців: "Покайтеся!", "Йдіть до Бога, а не до Європи!". "Вони хочуть втягнути Україну до диявола. Європа зі своїм Папою Римським є пеклом. Ці Євромайдани, в першу чергу, направлені проти простих людей, які працюють, а не ходять обвішані прапорами", розповіла одна з найактивніших учасниць хресної ходи.

Серед учасників маршу більшість - літні люди, є декілька десятків козаків з імперськими прапорами (жовто-біло-чорні). Їх супроводжує до 20 міліціонерів та працівників ДАІ.

Тим часом, під пам'ятником Тарасу Шевченку люди співають Гімн України, їх тут близько 150 осіб, є прапори опозиційних партій, України та ЄС.

Зараз ви читаєте новину «У Луганську прихильники "Руського маршу" з хрестами закликали Євромайдан покаятись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

45

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути