неділя, 12 січня 2014 11:03

Спецтема: Євромайдан-2013

Аваков вибачився перед водієм за інцидент біля барикад Євромайдану

Аваков вибачився перед водієм за інцидент біля барикад Євромайдану
Фото: скріншот з Youtube

Комендант Майдану Арсен Аваков приніс Денису Кікірешку офіційні вибачення за неадекватну поведінку осіб, які спровокували конфлікт вчора в центрі Києва. Про це повідомляє прес-служба Штабу національного опору.

Нагадаємо, неприємний інцидент за участю членів загонів, які не належать до Самооборони Майдану і здійснюють контроль за першою зовнішньою барикадою Майдану, що розташована на Хрещатику біля ЦУМу.

Дениса звинуватили в спробі протаранити колону активістів, що йдуть до Печерського суду.

"Охоронець у камуфляжі штовхнув машину ногою, смикав двері і спробував ударити мене... А потім налетіли ці охоронці в касках, з палицями, начебто чекали команду "фас". І били мене, я впав на землю", - розповів постраждалий.

ВІДЕО: Кілька активістів з охорони Майдану напали на водія біля ЦУМу - ЗМІ

Сьогодні цей інцидент був ретельно вивчений.

Комендант КМДА теж приніс свої вибачення, оскільки загін, який брав участь у конфлікті, приписаний саме до КМДА та його курирує "Свобода".

У свою чергу Денис Кікірешко підкреслив, що обидві сторони погарячкували, але зараз вважає інцидент вичерпаним. Він переконаний, що зараз не час розбрату, а час єдності.

"Власник БМВ, з яким вчора була сутичка у захисників КМДА, Денис Кікірешко, виявився ніяким не тітушкою. Нормальна людина. Я приніс йому вибачення від себе за те що трапилося. Закликаю захисників контролювати накопичену на владу агресію і не вихлюпувати її на людей, які ні в чому не винні. Добре що ці випадки поодинокі. Я впевнений, ми разом впораємося. Денису ще раз приношу вибачення за той інцидент. І особливо спасибі за розуміння", - написав у Фейсбук нардеп Володимир Ар'єв.

Зараз ви читаєте новину «Аваков вибачився перед водієм за інцидент біля барикад Євромайдану». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути