пʼятниця, 06 квітня 2018 16:44

Луганщину скувала повінь - переправи через Айдар здійснюють на човнах
8

Унаслідок паводку на Луганщині підтоплені мости та дороги місцевого значення.

Ситуація залишається складною, але контрольованою, йдеться в повідомленні Служби автомобільних доріг у Луганській області в Facebook.

Найбільш складна ситуація на півночі Луганщини. Через різке потепління вода подекуди вийшла із берегів річок Айдар, Деркул, Євсуг, Красна та затопила кілька низьководних мостів на автошляхах області.

Підтоплені мости на річці Айдар
Фото: Служби автомобільних доріг у Луганській області
Підтоплені мости на річці Айдар
Підтоплені мости на річці Айдар
Підтоплені мости на річці Айдар
Підтоплені мости на річці Айдар

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пересіватимуть озимі культури на затоплених полях

"На річці Сіверський Донець прибуває 50-60 сантиметрів води щодоби. Якщо не чистити русло річки, то можлива серйозна загроза затоплення Томашівського мосту. На деяких річках у Новопсковському, Біловодському, Сватівському, Старобільському районах вода потрохи йде на спад. Складною залишається ситуація на річках Айдар, Деркул, Євсуг. Дійсно, там затоплені низьководні мости, а також дороги місцевого значення. Сьогодні ще рано говорити про те, коли загроза мине. Справа у тому, що, наприклад, Сіверський Донець тече з Білгородської області Росії - а там сніги ще не почали танути" – зазначив начальник відділу якості та технічного контролю і нових технологій Служби автомобільних доріг у Луганській області Віктор Циганський.

1-2 квітня через різке потепління та танення снігу в різних регіонах затопило міста. Найбільше постраждали обласні центри Дніпро, Чернігів, райцентр Охтирка на Сумщині та місто Вилкове на Одещині.

Зараз ви читаєте новину «Луганщину скувала повінь - переправи через Айдар здійснюють на човнах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути