субота, 12 червня 2021 16:50

Лише один КПВВ на Донбасі працює коректно

Лише один КПВВ на Донбасі працює коректно
Пункт пропуску працює у Станиці Луганській. Фото: "Слово і діло"

Окупанти блокують КПВВ на Донбасі.

Навпроти КПВВ "Новотроїцьке" окупанти розблоковують рух, тільки для окремих громадян у понеділок та п'ятницю. За останні дні там лінію розмежування перетнули 305 осіб та 47 транспортних засобів до тимчасово окупованої частини Донеччини. 436 осіб та 70 транспортних засобів проїхали на підконтрольну українській владі територію, повідомили у штабі штабу ООС.

З семи відкритих КПВВ повноцінно працює лише в Станиці Луганській. Пасажиропотік там у порівнянні з минулим тижнем збільшився на 15%. За тиждень на тимчасово окуповану територію України пройшло 6 684 особи, а на контрольовану територію – 7 321 особа.

Найманці не допустили на тимчасово окуповану територію України 30 осіб. Прикордонники забезпечили їх повернення на контрольовану територію.

Прикордонники виявили 5 осіб з підробленими документами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бойовики розчарувалися в Росії" - соціолог

Через КПВВ "Новотроїцьке" та "Щастя" проїхало 6 вантажних автомобілів з гуманітарним вантажем. Доправили будівельні матеріали, медичне обладнання та товари медичного призначення.

Члена танкового батальйону та бухгалтерку охоронної фірми так званої ДНР затримали українські прикордонники під час спроби потрапити на підконтрольну Україні територію з боку Російської Федерації. Про це розповіли в пресслужбі МВС України й відділі комунікації СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Лише один КПВВ на Донбасі працює коректно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути