понеділок, 25 червня 2018 10:34

"Ключі від неба" - показали навчання повітряної оборони ООС

"Ключі від неба" - показали навчання повітряної оборони ООС
Показали навчання протиповітряної оборони ООС. Фото: KP.UA

Пріоритетним напрямком Збройних сил України є підвищення майстерності та злагодженості підрозділів протиповітряної оборони.

В Об'єднаних силах створено багаторівневу систему протиповітряної оборони, яка забезпечує виявлення та знищення повітряних цілей в усьому діапазоні висот та швидкостей. Відео тренувань показали в Facebook.

"На озброєнні знаходяться модернізовані комплекси, які спроможні знищувати всі типи літальних апаратів противника. Новітня система управління здатна централізовано видавати бойову інформацію зенітно-ракетним та зенітно-артилерійським підрозділам, а також управляти ними в режимі реального часу. Система здійснює миттєву прив'язку підрозділів до місцевості, розраховує зони виявлення та ураження", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали, як військові інженери переправляються через річку

Зазначається, що в Об'єднаних силах систематично проводяться спільні тренування підрозділів протиповітряної, радіоелектронної боротьби та авіації.

Американський зенітно-ракетний комплекс Patriot в Україні створить великі проблеми для Росії. Так прокоментував для Gazeta.ua військовий експерт Олег Жданов пропозицію глави військового відомства Степана Полторака закупити нове озброєння.

Зараз ви читаєте новину «"Ключі від неба" - показали навчання повітряної оборони ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути