неділя, 24 червня 2018 11:57

Показали, як військові інженери переправляються через річку

Показали, як військові інженери переправляються через річку
Бійці справилися із зведенням понтонного мосту за 40 хвилин. Фото: кадр з відео.

Військові ЗС України тренувалися у зведенні понтонної переправи на Луганщині, повідомляє Військове телебачення.

Військовослужбовцям поставили завдання, у максимально короткий проміжок часу форсувати річку шириною в 70 метрів. Силою понтонного підрозділу було зведено мостову переправу вантажопідйомністю 60 тон.

"Це заняття проводилося для того, щоб удосконалити навички особового складу. Ми підвищували злагодженість, тому що тут взаємодіють різні роди військ – це дуже важливо в критичні моменти", - говорить військовослужбовець ЗСУ Петро.

Бойові навички відпрацьовували не тільки військові інженери, а й бійці радіологічного, хімічного та біологічного захисту. Спільні заняття влаштували на річці Айдар.

"Доводиться працювати з залізом – це досить складно. Ви бачите, що все дуже велике та громіздке, але ми справляємося", - говорить боєць ЗСУ Віталій.

Щоб бути непоміченими ворогом, армійці використовують димові завіси. Одна з них маскує дії підрозділу. Ще кілька – вводять ворога в оману.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США озброюють Україну: коли передадуть катери класу Island

"За допомогою такої технології ворожі безпілотними нас не зможуть побачити, а особовий склад спокійно бачить дорогу", - пояснює військовослужбовець Володимир.

Бійці справилися із зведенням понтонного мосту за 40 хвилин.

Мешканці окупованої Донеччини обурені свавіллям бойовиків, які перекрили входи на пляжі єдиного курортного містечка – Сєдового.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як військові інженери переправляються через річку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути