четвер, 11 травня 2017 09:30

"Кладовища розрослися, невідомих могил - море" - донеччанка про страшне життя під окупацією

"Кладовища розрослися, невідомих могил - море" - донеччанка про страшне життя під окупацією
Донеччани вже голосно заявляють, що колись процвітаюча столиця Донбасу перетворена в провінційне депресивне шахтарське містечко

Жителі ДНР усвідомили, що терористична "республіка" не стане раєм.

Про це пише "Сегодня".

Донеччани вже голосно заявляють, що колись процвітаючу столицю Донбасу перетворили на провінційне депресивне шахтарське містечко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У ДНР визнали, що виконували накази Путіна

"За три роки кладовища розрослися просто неймовірно. Невідомих могил - море, самі таблички з номерами. Ось це "надбання республіки". Комендантська година досі, ввечері на околиці не виїдеш із центру. Найпопулярніший магазин, знаєте який? Під назвою "Оренда". У кожному будинку, напевно, такий "магазин" є. А життя немає. Тримаються ще більш-менш дрібні бізнесмени, які возять трохи товар із підконтрольних територій. Великий бізнес зруйнували. Після націоналізації великі підприємства не працювали, люди в безоплатних відпустках сидять. У нас в Донецьку говорили, що зупиняти домни на металургійному заводі не можна. Запускати потім важко, і прикмета погана", - стверджує місцева Марія.

Люди в ДНР і ЛНР незадоволені "владою". Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України. "Збільшується невдоволення населення діяльністю "органів виконавчої та законодавчої влади", - кажуть розвідники.

Зараз ви читаєте новину «"Кладовища розрослися, невідомих могил - море" - донеччанка про страшне життя під окупацією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути