Ексклюзиви
понеділок, 23 травня 2022 14:59

Спецтема: Війна Росії проти України

Кадировці затримують і катують людей, які намагаються виїхати з Маріуполя

Кадировці затримують і катують людей, які намагаються виїхати з Маріуполя
Вчора вдень у районі села Дем'янівка Мангуського району такий патруль затримав автівку з людьми, яка рухалася в бік Бердянська. Фото: t.me/Pravda_Gerashchenko

Мобільні патрулі зі складу кадировців затримують у Маріупольському районі Донеччини людей, які рухаються дорогами в бік Бердянська та Запоріжжя.

Під час незаконних перевірок фіксують факти фізичного насилля над затриманими, повідомив у понеділок радник мера Петро Андрющенко в Telegram.

"Посилення режиму контролю. Окупанти не лише запровадили нову пропускну систему та облаштували блокпости. На сьогодні констатуємо патрулювання Маріупольського району мобільними патрулями. Під патруль підпадають перш за все ґрунтові дороги, які ведуть в об'їзд Мангуша та Нікольського в бік Бердянська та Запоріжжя", - ідеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти знайшли спосіб украсти з Маріупольського порту зерно й металопрокат

Андрющенко зазначив, що за словами місцевих, вчора вдень у районі села Дем'янівка Мангуського району такий патруль затримав автівку з людьми, яка рухалася в бік Бердянська. Людей роздягнули, з них знущалися, вдавались до фізичного насилля, а потім розвернули назад у бік Маріуполя. У водія та пасажирів були довідки про фільтрацію, але не було пропуску.

"Будьте обережні. Утримайтеся на деякий час від прориву в евакуацію. Україна працює над відкриттям офіційних евакуаційних коридорів. Бережіть себе", - написав він.

Дощі перетворили Маріуполь на Венецію. Загроза епідемії перетворюється на реальність із кожною грозою. Забита каналізація призводить до розтікання дощової води разом зі сміттям і трупною отрути в усьому місті.

Зараз ви читаєте новину «Кадировці затримують і катують людей, які намагаються виїхати з Маріуполя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути