Ексклюзиви
четвер, 01 липня 2021 13:21

І в небі, і в лісі: показали епічні фото українсько-американських військових навчань
14

Відбулися практичні тренування з тактичної підготовки.
Фото: @MinistryofDefence.UA
Навчання проходили на полігоні "Олешківські піски".
Участь у тренуваннях взяли військові України, США, Грузії, Молдови.

В Україні тривають українсько-американські військові навчання "Сі Бриз – 2021".

На полігоні "Олешківські піски" відбулися тренування з тактичної підготовки, повідомило Міністерство оборони.

Військові окремого батальйону морської піхоти командування морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України, Державної прикордонної служби України, морської піхоти США, Грузії та Республіки Молдова діяли у складі єдиного багатонаціонального підрозділу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У морі, на землі й у повітрі: морпіхи вразили знімками з масштабних навчань

Водночас 73-й морський центр Спеціального призначення ім. кошового отамана Антіна Головатого опублікував фото навчань за допомогою американських конвертопланів.

"Під час навчань "Сі Бриз - 2021" група спеціального призначення 73 МЦ СпП виводить в тил умовного противника розвідувальні групи спеціального призначення за допомогою конвертопланів Bell V-22 Osprey.

Osprey є єдиними у світі конвертопланами. Вони увібрали в себе всі переваги гелікоптерів і літаків. Bell V-22 Osprey стоять на озброєнні ССО США і Морської піхоти США. Ці конвертоплани здатні десантувати до 24 осіб та розвивати швидкість до 565 кілометрів за годину.

Його високі технічні характеристики дозволяють операторам-розвідникам десантуватися в глибокий тил противника і залишатися непоміченими під час виконання завдання", - повідомляється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як українські спецпризначенці склали екзамен НАТО: показали фото

Українсько-американські навчання "Сі Бриз-2021" (Sea Breeze) відкрили в Одесі 28 червня. Вони є є наймасштабнішими - понад 30 держав-учасниць.

Беруть участь близько 30 кораблів, катерів і суден, понад 30 літаків і вертольотів, до 5 тис. особового складу і 50 одиниць озброєння і військової техніки.

Навчання проходять відповідно до стандартів НАТО. Триватимуть до 10 липня в Одесі, Очакові, Дністровському лимані, дельті річки Дунай, на Кінбурнській косі, островах Зміїний і Первомайський та інших місцях.

Зараз ви читаєте новину «І в небі, і в лісі: показали епічні фото українсько-американських військових навчань». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути