Ексклюзиви
четвер, 10 жовтня 2019 16:21

Хомчак назвав пріоритети розвитку ЗСУ на наступний рік

Хомчак назвав пріоритети розвитку ЗСУ на наступний рік
Пріорітетом 2020-го для армії стане розвиток зенітних військ / фото:Трайдент

Головний пріоритет Збройних сил України на 2020 рік - розвиток зенітних ракетних військ.

У Генштабі визначили, що потрібно на 2020 рік виділити 218,7 млрд грн на армію, каже головнокомандувач ЗС України генерал-лейтенант Руслан Хомчак в інтерв'ю журналу Телеком.

"Головний пріоритет – розвиток зенітно-ракетних військ. Крім того, пріоритетним у Повітряних силах є закупівля або модернізація літаків, у Військово-морських силах – захист території України з морського напрямку (закупівля ракетних комплексів, ствольної артилерії), покращення спроможностей Командування морської піхоти з проведення заходів відновлення боєздатності (бойового злагодження) військових частин (підрозділів)", - каже генерал

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хомчак назвав слабке місце ЗСУ

Серед інших пріоритетів генерал назвав створення ефективної системи зв'язку, закупівлю військової техніки та забезпечення соціального захисту військових.

Міністра закордонних справ Вадима Пристайка та керівника Генштабу Руслана Хомчака запросили у парламент для пояснень щодо ситуації на Донбасі.

Зараз ви читаєте новину «Хомчак назвав пріоритети розвитку ЗСУ на наступний рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути