Ексклюзиви
вівторок, 27 грудня 2016 10:06

Гіркін вважає російську армію небоєздатною

Гіркін вважає російську армію небоєздатною

Колишній ватажок бойовиків "ДНР" Ігор Гіркін розчарований організацією російської армії в Сирії. Про це повідомляє Znaj.ua

Він розповів, що відомості про ситуацію в Сирії отримує від "людини, яка володіє досить детальною інформацією про участь військових у бойових діях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гіркін "допоміг" Криму "самовизначитися"

Гіркін розчарований, що там російські військові не навчаються військовій справі. У Сирії, за його словами, гинуть ті, хто має значний бойовий досвід.

"Оцінка давнього товариша (офіцера з величезним досвідом спеціальних операцій, солідним "іконостасом" і тою самою "сакральною" "військовою освітою ", за відсутність якої мені часто дорікають) - "гірше, ніж було за другої кампанії". Судячи з того, що розповідає, - реально гірше. Засмутився я. Сподівався, що там люди вчаться для майбутнього, а виходить, що поступово, але неухильно втрачаємо тих, хто вивчився раніше", - заявив Гіркін.

Екс-ватажок бойовиків так званої "ДНР" Ігор Стрєлков-Гіркін заговорив про майбутній розвал Росії. Причиною, на його думку, буде створення етнічної армії тувинців.
Зараз ви читаєте новину «Гіркін вважає російську армію небоєздатною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути