вівторок, 14 березня 2023 09:52

Спецтема: Війна Росії проти України

Гайдай розказав про колосальні втрати РФ на Луганщині

Гайдай розказав про колосальні втрати РФ на Луганщині
Поблизу Білогорівки ворог застосовує авіацію, намагаючись постійно атакувати позиції ЗСУ. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Попри велику кількість живої сили на Луганському фронті росіяни не просуваються. Ворог постійно штурмує Кремінський та Сватівський напрямки.

Росіяни вже атакують Білогорівку за підтримки авіації, повідомив 14 березня глава військової адміністрації Луганської області Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua.

"Поблизу Білогорівки ворог застосовує авіацію, намагаючись постійно атакувати позиції наших захисників. Але це селище, яке оркам не по зубах. Важка ситуація й на Кремінському та Сватівському напрямках, але просувань у рашистів немає", – ідеться в повідомленні.

Окупанти за добу втрачають до роти бійців, але кількість наступів вони не зменшують, додав Гайдай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що зараз відбувається на фронті: в ISW показали свіжі карти боїв

Розпочалася 384-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. На південному фронті на Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде обороні дії. Обстрілів зазнали райони понад 50 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення. Зокрема, постраждали Ольгівське, Чарівне, Новоандріївка, Степове Запорізької області, а також Качкарівка, Новосілка, Козацьке, Іванівка, Інженерне, Херсон та Комишани Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «Гайдай розказав про колосальні втрати РФ на Луганщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути