вівторок, 14 березня 2023 07:17

Спецтема: Війна Росії проти України

ЗСУ відповіли вогнем на обстріли російських окупантів

ЗСУ відповіли вогнем на обстріли російських окупантів
Протягом доби авіація ЗСУ завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Розпочалася 384-та доба російського широкомасштабного вторгнення в Україну. На південному фронті на Запорізькому та Херсонському напрямках противник веде обороні дії.

Обстрілів зазнали райони понад 50 населених пунктів, що неподалік лінії зіткнення, повідомив уранці 14 березня Генеральний штаб Збройних сил України у Facebook.

"Зокрема, постраждали Ольгівське, Чарівне, Новоандріївка, Степове Запорізької області, а також Качкарівка, Новосілка, Козацьке, Іванівка, Інженерне, Херсон та Комишани Херсонської області", – йдеться у зведенні.

Протягом доби авіація ЗСУ завдала 10 ударів по районах зосередження окупантів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гайдай сказав, коли ЗСУ підуть у контрнаступ

Українські підрозділи ракетних військ і артилерії за добу уразили п'ять районів зосередження особового складу та військової техніки противника, три склади боєприпасів та чотири засоби радіоелектронної боротьби загарбників.

На фронті на Донбасі Збройні сили України щодня відбивають численні атаки окупантів.

Російська армія з втратами намагається наступати в Бахмуті на Донеччині, свідчать свіжі карти американського Інституту вивчення війни (ISW). Тим часом ситуація на сході Харківщини та заході Луганщини залишається напруженною.

Минулої доби російські війська вели обмежені наземні удари на лінії Куп'янськ – Сватове – Кремінна. Армія РФ також намагалася продовжувати наступ поблизу Бахмута, але не завершила оточення навколо міста.

Зараз ви читаєте новину «ЗСУ відповіли вогнем на обстріли російських окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути