понеділок, 31 серпня 2020 21:40

Фокін потрапив до бази "Миротворця"

Фокін потрапив до бази "Миротворця"
Сайт назвав Фокіна провокатором. Фото: "Цензор.нет"

Першого заступника голови української делегації в тристоронньої контактній групі Вітольда Фокіна внесли до бази сайту "Миротворець".

Названий там "провокатором", передає "Цензор.нет".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Банковій відхрестилися від заяв Фокіна, але не відмовилися від "особливого статусу"

"Свідома участь в антиукраїнських пропагандистських заходах, спрямованих на дестабілізацію суспільно-політичного життя в Україні. Заперечення російської агресії. Маніпуляція суспільно значущою інформацією. Участь в спробах легалізації російсько-терористичних формувань на окупованій частині Донецької та Луганської областей", - описує "Миротворець".

Раніше Вітольд Фокін в інтерв'ю strana.ua заявив, що "і з того, і з того боку було скоєно багато злочинів", потрібно оголосити загальну амністію, провести вибори, вирішити питання "особливого статусу" Донбасу. Фокіна хвалив президент Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Фокін потрапив до бази "Миротворця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути