субота, 17 липня 2021 19:20

Двоє військових отримали поранення

Двоє військових отримали поранення
На Донбасі окупанти влаштували сім порушень режиму припинення вогню. Фото: "Главком"

Протягом доби двоє українських воїнів отримали поранення.

Стан одного з них медики оцінили як середньої тяжкості, іншого - задовільний. Їх госпіталізували, повідомив штаб операції Об'єднаних сил на сторінці в Facebook.

"З початку сьогоднішнього дня, 17 липня, з боку збройних формувань РФ зафіксовано сім порушень режиму припинення вогню", - йдеться у повідомленні.

У районі селища Чермалик Волноваського району Донецької області окупанти відкривали вогонь зі стрілецької зброї. Позиції ООС в районі Водяного Маріупольського району Донецької області піддалися обстрілу з мінометів 120-го і 82-го калібру.

Біля Широкино Маріупольського району і Павлополя Волноваського району Донецької області найманці використовували міномети, а напрямі населеного пункту Старогнатівка Бойківського району Донецької області - артилерію 122-го калібру.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув 19-річний Олександр Юрков

В районі селища Піски Ясинуватського району Донецької області ворог обстріляв позиції українських військових з ручних протитанкових і підствольних гранатометів.

Російсько-окупаційні війська здійснили обстріл селища Нью-Йорк Донецької області. Про це повідомив голова Донецької обласної державної адміністрації Павло Кириленко. Внаслідок обстрілу пошкоджено дах будинку та дах гаража. Про постраждалих не повідомляється.

Зараз ви читаєте новину «Двоє військових отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути