четвер, 20 червня 2019 20:40

Двоє військових постраждали на Донбасі

Двоє військових постраждали на Донбасі
Військові отримали поранення та травму. Фото: Reuters

На Донбасі один боєць ЗСУ отримав поранення, ще один бойову травму.

"Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні прес-центру Операції Об'єднаних сил у Facebook.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Схід" противник двічі обстріляв позиції ЗСУ, в районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування "Північ" - 5 разів.

"Внаслідок ворожих обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення, ще один – бойову травму. На обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації наші підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика втрата: поховали загиблого розвідника

Від ворожих обстрілів загинув український морський піхотинець Олександр Ляшок, 24 роки. Служив навідником у 35-й бригаді морської піхоти.
Зараз ви читаєте новину «Двоє військових постраждали на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути