четвер, 03 травня 2018 08:16

Друга доба після завершення АТО: на українські позиції "прилетіло" 22 рази

Друга доба після завершення АТО: на українські позиції "прилетіло" 22 рази
На другу добу після завершення АТО на Донбасі продовжуються обстріли. Фото: Reuters

За минулу добу на Донбасі російський окупант 22 рази обстріляв позиції Збройних сил України - травмовані 3 військовослужбовці.

Про це повідомляє прес-центр Об'єднаних сил.

"Упродовж минулої доби, 2 травня, ситуація в районі проведення операції Об'єднаних сил залишалася незмінною. Бойові дії тривали переважно на Авдіївському та Маріупольському напрямках. Українські підрозділи вели активну оборону. Противник 22 рази застосував артилерію та міномети", – йдеться у звіті.

"За даними розвідки, впродовж минулої доби втрати живої сили противника – четверо поранених. Українські воїни не перешкоджали їхній евакуації", – повідомляють у прес-центрі.

Упродовж ночі 3 травня на лінії зіткнення тривало відносне затишшя. На 6:00 3 травня втрат серед українських військовослужбовців немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі завершилася АТО: розкрили подробиці "нового порядку"

Раніше президент України Петро Порошенко офіційно оголосив про старт операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі. Таким чином, вчора на Донбасі офіційно завершилася антитерористична операція (АТО). Зміна формату АТО на операцію Об'єднаних сил передбачена законом про реінтеграцію Донбасу.

Зараз ви читаєте новину «Друга доба після завершення АТО: на українські позиції "прилетіло" 22 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути