субота, 05 серпня 2017 14:41

"Донецьк став дуже чистим. Просто смітити нема кому" - показали свіжі фото спорожнілого міста
19

Донецьк в 2017 році
Фото: deniskazansky.com.ua
Донецьк в 2017 році
Донецьк в 2017 році
Донецьк в 2017 році
Донецьк в 2017 році

Свіжі фотографії з видами центру Донецька прислали донеччани, які переживають за долю свого міста.

Про це повідомив блогер Денис Казанський.

"На найкрутішому стадіоні України більше не грають зірки європейського футболу. Конструкція тепер марна. А територія навколо запущена і неохайна. Рослини розрослися. Багато декоративних чагарників загинули. Всюди росте бур'ян. Вулиці не доглянуті, трава пробивається крізь плитку, деякі дерева зовсім засохли", - пише блогер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опубліковані фото із донецького аеропорту.

Також автор зазначає, що ті, хто стверджує, що Донецьк став кращим, просто не бачили його в 2012-2013 роках і приїхали разом із бандами Захарченка.

"Згоден тільки із одним. Тепер Донецьк став дуже чистим. Правильно, просто смітити немає кому. Вулиці порожні. Це бліда тінь того Донецька, яким він був за України. Тепер це Тирасполь чи якесь місто в Абхазії. Саме так, бо сюди теж прийшли окупанти. Ті, хто придумав ці республіки, явно не любили за щось Донецьк".

Володимир Путін виділив президентський грант для повернення донбаських біженців додому. ФСБ із переселенців готує підкріплення для бойовиків.

Зараз ви читаєте новину «"Донецьк став дуже чистим. Просто смітити нема кому" - показали свіжі фото спорожнілого міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

35

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути