субота, 18 листопада 2017 09:07

Доба в АТО: на Луганському напрямку загострення, ЗСУ мають втрати

Доба в АТО: на Луганському напрямку загострення, ЗСУ мають втрати
Фото: 112.ua

За минулу добу бойовики 25 разів порушували перемир'я. Один військовослужбовець сил АТО загинув, двоє отримали поранення та травми.

Про це повідомив речник прес-центру штабу АТО Василь Лабай.

"Значне загострення спостерігається на Луганському напрямку. Тут із 120-мм та 82-мм мінометів бойовики вели вогонь по оборонцях Трьохізбенки. Неодноразово з таких же видів мінометів та гранатометів російські найманці обстрілювали захисників Троїцького і Луганського. Більше десятка мін калібру 120 мм було випущено неподалік Новозванівки, а понад 20 - поблизу Залізного (колишнє Артемове). Із піхотного озброєння були обстріляні наші позиції поблизу Станиці Луганської, Новолуганського, Світлодарська та Золотого. Били також із 82-мм мінометів у районі Кримського.

На Донецькому напрямку найбільш неспокійно на Приазов'ї. Тут чотири рази окупанти відкривали вогонь з мінометів різного калібру, гранатометів та стрілецької зброї по українських воїнах, котрі тримають оборону поблизу Павлополя. Наші позиції у передмісті Авдіївки найманці обстрілювали з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. А оборонців Мар'їнки – із великокаліберних кулеметів", - повідомив Лабай.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна поверне Донбас в 2018 році - заступник міністра

Напередодні бойовики обстріляли Попасну на Луганщині. 10-річна дитина зазнала поранень. 128 будинків залишились без світла

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: на Луганському напрямку загострення, ЗСУ мають втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути