пʼятниця, 17 листопада 2017 09:47

Доба в АТО: бойовики активізувалися

Доба в АТО: бойовики активізувалися
Фото: прес-центр штабу АТО

За минулу добу, окупанти 22 рази порушили перемир'я в зоні АТО. На цілому ряді напрямків бойовики посилюють свої оборонні позиції.

На луганському напрямку, епіцентром бойового протистояння стала Світлодарська дуга. Ворог, з невеликими перервами, близько трьох годин обстрілював українські оборонні укріплення з мінометів, гранатометів, кулеметів та озброєння БМП на підступах до Луганського. Про це інформує прес-центр штабу АТО.

Крім того ворог активізував дії на донецькому напрямку. Бойовики застосували артилерію поблизу Водяного та відкривали вогонь по українським позиціям біля Павлополя і Широкиного. З великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї були обстріляні українські захисники у передмісті Авдіївки. Під гранатометний вогонь потрапили опорні пункти сил АТО біля Новотроїцького.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бойовики провели масований обстріл в районі Авдіївки, є поранений

За даними штабу, у результаті ворожих обстрілів жоден український захисник не постраждав.

Нагадаємо, що в останні дні бойовики обстрілюють позиції ЗСУ уздовж усієї лінії розмежування. Двоє українських бійців отримали поранення.

Зараз ви читаєте новину «Доба в АТО: бойовики активізувалися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути