Ексклюзиви
пʼятниця, 10 листопада 2017 20:56

Бойовики провели масований обстріл в районі Авдіївки, є поранений

 

Від початку доби незаконні збройні формування на Донбасі 16 разів порушили режим "тиші".

Про це інформує прес-центр штабу АТО.

"Сьогодні в районі проведення АТО бойовики вкотре продемонстрували, що не зацікавленні у мирному врегулюванні конфлікту на Донбасі, адже найманці й надалі порушують мирні домовленості", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В ООН попередили про хімічну загрозу на Донбасі

На Луганському напрямку бойовики чотири рази били по опорних пунктах на підступах до Кримського та Луганського зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Із цієї ж зброї найманці вели вогонь у районі Гнутового та Водяного, що на Маріупольському напрямку.

Також, неподалік Донецька окупанти випустили понад 50 мін 82 калібру та більше 20 мін 120-го по оборонцях Авдіївки та Пісків. Унаслідок одного з цих обстрілів був поранений військовослужбовець сил АТО.

Согодн вжеповідомляли про напруження ситуації на маріупольському напрямку на сході України. Обстрілювали українські позиції поблизу Водяного.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики провели масований обстріл в районі Авдіївки, є поранений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути