Ексклюзиви
субота, 12 червня 2021 09:50

Доба на Донбасі: 9 обстрілів, загинув військовий

Доба на Донбасі: 9 обстрілів, загинув військовий
Ворог обстрілював українські позиції з мінометів 82-го калібру, з автоматичних станкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів. Фото: пресцентр ООС

11 червня ворожі війська 9 разів обстріляли позиції підрозділів Об'єднаних сил. Один військовий загинув, повідомляють у пресцентрі ООС.
"Поблизу Водяного, що біля Донецька, та в районі Новгородського ворог обстрілював українські позиції з мінометів 82-го калібру. Неподалік Водяного, що на Приазов'ї, противник чотири рази відкривав вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і великокаліберних кулеметів. Внаслідок обстрілу один військовослужбовець отримав осколкове поранення несумісне з життям", - йдеться у повідомленні.

"У напрямку Опитного ворог здійснював обстріл з ручних протитанкових гранатометів. Біля населеного пункту Південне російсько-окупаційні війська вели вогонь зі станкових протитанкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Неподалік Старогнатівки ворог обстрілював українських військових з мінометів 82-го калібру та ручних протитанкових гранатометів".Станом на 7 годину ранку 12 червня зафіксоване одне порушення режиму припинення вогню, повідомляють у пресцентрі. Поблизу Водяного, що на Приазов'ї, ворог відкрив вогонь з автоматичних станкових, ручних протитанкових, підствольних гранатометів і стрілецької зброї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зеленський з'їздив на передову

Росія відмовилася віддавати Україні чотирьох важкохворих полонених. З ініціативою обміну на минулому засіданні ТКГ виступив глава делегації України Леонід Кравчук.

Зараз ви читаєте новину «Доба на Донбасі: 9 обстрілів, загинув військовий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути