вівторок, 07 березня 2017 09:34

"Дієву блокаду можна організувати лише з високих кабінетів" - кіборг

"Дієву блокаду можна організувати лише з високих кабінетів" - кіборг

"Я був на одній з точок блокади. На запасній колії стоять порожній потяг і ці піарники, які його блокують. Хоча через Комишуваху потяги без проблем катаються на окуповані території".

Заявив в інтерв'ю "Голосу свободи" кіборг Донецького аеропорту Геннадій Дубров. Боєць захищав Піски на Донеччині та ДАП.

"Востаннє був на фронті як волонтер, тому об'їхав досить велику територію АТО. Під Авдіївкою ми бачили потяг, що перевозив вугілля "з того боку". Ця блокада ‒ піар певних осіб, на який багато хто повівся і влаштував масову істерію. Зараз туди йде дуже багато гуманітарної допомоги, яка би мала бути на передовій, а не під Лисичанськом на запасній колії", - сказав Дубров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Погано закінчиться для Авдіївки" - на Донбасі протестують проти блокади

"Дієву блокаду можливо організувати лише з високих кабінетів. Не секрет, що вся контрабанда кришується. Не знаю, як зараз, але на початку війни Україна торгувала з Росією зброєю через посередництво Білорусі. Чомусь військовий бізнес під час війни з ворогом у нас не зупинений. Так само й контрабанду не побореш зусиллями волонтерів ‒ лише державною ініціативою. І не в одній точці влаштовувати "блокпост", а по всьому периметру кордону", - вважає ветеран.

Шахти, розташовані на території так званих ДНР і ЛНР, припинили відвантаження вугілля в Україну. Але почали посталяти його в Росію.

Зараз ви читаєте новину «"Дієву блокаду можна організувати лише з високих кабінетів" - кіборг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути