середа, 09 квітня 2014 23:52

Диверсанти у Луганську мають намір проголосити свою "республіку" - Ляшко

Диверсанти у Луганську мають намір проголосити свою "республіку" - Ляшко
Олег Ляшко. Фото: nabat.mk.ua

Сепаратисти, які захопили в Луганську будівлю управління Служби безпеки України, є професійними диверсантами. В їхній намір входить проголошення так званої "Луганської республіки".

Про це в ефірі телеканалу "112 Україна" заявив народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко, який зараз перебуває в Луганську.

Політик, зокрема, зазначив, що територія навколо захопленого будинку недостатньо добре заблокована.

"Зараз квартал заблокований працівниками міліції, але мені здається, що він заблокований недостатньо", - підкреслив Ляшко.

На його думку, захоплення управління СБУ в Луганську здійснили підготовлені диверсанти.

"Я вважаю, що ті терористи, які зараз захопили будівлю СБУ в Луганську - це спеціально підготовлена ​​диверсійна група", - упевнений нардеп.

За його інформацією, вони мають намір вчинити, як вчинили сепаратисти в Донецьку і Харкові - проголосити "Луганську республіку".

Нагадаємо, учора вночі із захопленої будівлі СБУ в Луганську змогли вийти 56 осіб без зброї. Людей вдалося вивести у результаті переговорів.

Раніше в інтернеті з'явилося відеозвернення сепаратистів, які захопили будівлю управління СБУ в Луганську, в якому вони попередили про наслідки можливого штурму силовиками адмінбудівлі.

Зараз ви читаєте новину «Диверсанти у Луганську мають намір проголосити свою "республіку" - Ляшко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути