Ексклюзиви
понеділок, 06 серпня 2018 11:26

Деякі міста Донбасу під "патронаж" візьме ЄС - Порошенко

Деякі міста Донбасу під "патронаж" візьме ЄС - Порошенко
Міста на Донбасі під "патронаж" візьмуть країни ЄС. Фото: Точка доступу

Деякі розбиті міста на Донбасі під "патронаж" готові взяти країни Євросоюзу.

Європейці долучаться до відбудови та розвитку звільнених від російських військ територій Донецької та Луганської областей. Про це у Facebook написав президент Петро Порошенко.

За його словами, під час саміту Україна-ЄС сторони домовилися про запуск його ініціативи щодо "патронажу" з боку зацікавлених держав-членів ЄС над окремими містами та районами цих територій.

Це робиться для впровадження проектів адресної допомоги на відновлення інфраструктури, економічного розвитку, забезпечення нормальної життєдіяльності громад.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Плотницький і Корнет розстрілювали Луганськ: розповідь російського найманця

"Україна вітає готовність Європейського Союзу залучитися до відбудови та розвитку звільнених від російського агресора територій Донецької та Луганської областей", - наголосив Порошенко.

Приклад Грузії показує, що переселенців не треба розміщувати в місцях компактного поселення. Про це в інтерв'ю Gazeta.ua розповіла волонтерка Оксана Сухорукова, одна з організаторів Громадської мережі "СВОЇ".

Зараз ви читаєте новину «Деякі міста Донбасу під "патронаж" візьме ЄС - Порошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути