середа, 25 березня 2020 07:29

Що чутно з передової: оперативне зведення штабу ООС

Що чутно з передової: оперативне зведення штабу ООС
Противник зі стрілецької зброї обстріляв ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське. Наші військові у відповідь вогонь не відкривали - дотримуюються режиму тиші Фото: facebook.com/pressjfo.news

Учора, 24 березня, наймані російські бандити 8 разів порушили домовленість про припинення вогню. Вони обстріляли позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 82 мм, озброєння БМП-1, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

4 обстріли було у районі відповідальності угруповання "Схід": поруч із Красногорівкою, у районі Березового, біля Мар'їнки і Павлополя, повідомляють у штабі ООС.

4 обстріли було у районі угруповання "Північ": неподалік Новоолександрівки, поруч з Кримським, поряд з Новотошкіським, у районі населеного пункту Травневе.

Лиш вогнем у відповідь наші військові припинили провокації.

Противник зі стрілецької зброї обстріляв ділянки розведення №3 Богданівка-Петрівське. Наші військові у відповідь вогонь не відкривали - дотримуюються режиму тиші.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На пунктах пропуску Донбасу та Криму рекордно зменшилася кількість людей

Втрат серед військовослужбовців ООС не було.

Станом на 12-ту годину 24 березня, в жодного військовослужбовця або працівника ЗСУ не виявлено коронавірусної інфекції. Про це розповів начальник штабу – заступник командувача Медичних сил полковник медичної служби Андрій Галушка в інтерв'ю АрміяInform.

Зараз ви читаєте новину «Що чутно з передової: оперативне зведення штабу ООС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути