Ексклюзиви
субота, 09 грудня 2017 09:31

Четверо бійців ЗСУ загинули за добу

Четверо бійців ЗСУ загинули за добу
Воїни АТО опинилися під шквальним вогнем ворога. ФОТО: http://ictv.ua

Чотири воїни ЗСУ загинули за останню добу в зоні АТО внаслідок обстрілів терористів. Один отримав поранення, ще один – бойову травму.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

"Ситуація у районі проведення АТО ускладнилася. Російсько-окупаційні війська цілеспрямовано і прицільно продовжують вести вогонь по позиціях Збройних сил України та все частіше застосовують міномети різних калібрів. Ворог не зменшує інтенсивності обстрілів й у вечірній час. Активізував противник і застосування безпілотників. На жаль, не обійшлося без втрат з нашого боку. Внаслідок ворожих обстрілів загинуло чотири військовослужбовці Збройних сил України, одного поранено, ще один отримав бойову травму", - йдеться повідомленні.

На луганському і донецькому напрямках ворог обстрілює позиції українських військ з усього наявного піхотного озброєння.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Донбасі загинув старший сержант з Вінниччини

"На луганському напрямку ще за світлої пори доби окупанти із усього наявного піхотного озброєння та 120-мм мінометів вели вогонь по наших позиціях поблизу Травневого. Тут вони випустили понад півсотні мін. Із настанням сутінок ворожий вогонь перемістився трохи північніше, у район КПВВ "Золоте". Також з піхотного озброєння російські найманці турбували наших оборонців неподалік Луганського і Зайцевого. На донецькому напрямку пік ворожої вогневої активності прийшовся на першу половину доби. Окупанти активно вели обстріли з мінометів та усього спектру піхотного озброєння у районі Водяного на Приазов'ї та у передмісті Авдіївки. Поблизу Кам'янки наші позиції активно обстрілював ворожий снайпер. Із настанням ночі під вогонь із мінометів, гранатометів та стрілецької зброї потрапили оборонці шахти Бутівка", - говориться у зведенні прес-центру.

6 грудня терористи ДНР розстріляли з мінометів житлові квартали Водяного біля Маріуполя Донецької області. З цивільного населення ніхто не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Четверо бійців ЗСУ загинули за добу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути