четвер, 15 квітня 2021 07:16

"Це буде останній цвях для Росії" - Кравчук жорстко відповів на погрози Кремля

"Це буде останній цвях для Росії" - Кравчук жорстко відповів на погрози Кремля
Глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук жорстко відповів на погрози Кремля. І наголосив, що Україна буде продовжувати захищати свої національні інтереси. Фото: facebook.com/Леонід Кравчук

Україна буде продовжувати захищати свої національні інтереси, незважаючи на погрози Росії.

Що стосується роботи в ТКГ - то Україна завжди була в активній наступальній позиції. Росія завжди робила все для того, щоб зупинити або заблокувати наші можливості. Про це заявив перший президент України, глава української делегації в ТКГ Леонід Кравчук в ефірі програми "Шоу №1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна в Тристоронній контактній групі знову запропонувала повернутися до всеохоплюючого "режиму тиші"

"Я сьогодні відкрито сказав пану Гризлову (главі російської делегації в ТКГ - Gazeta.ua), що бачу, що Росія все блокує, і останнім часом прямо і безпосередньо погрожує Україні. І не просто на рівні Соловйова або Кисельова, а на рівні офіційної влади. Але, кажу, ви можете погрожувати, писати що хочете, а ми будемо захищати національні інтереси України. Якщо комусь у Кремлі спаде в голову божевільна думка напасти на Україну, я переконаний, що Європа з Україною, світ, США з Україною, це буде останній цвях для Росії", - зазначив Кравчук.

Додав, що у переговорах ТКГ "ми пропонуємо, ми виходимо за формальні межі, готові до конструктивної співпраці".

На терміновому засіданні Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації в окремих районах Донецької та Луганської областей на словах підтвердили відданість режиму припинення вогню, але відповідну письмову заяву не ухвалили. Російська сторона зажадала внести додаткові корективи в текст підсумкової заяви, які мали задум показати її у вигіднішому для неї світлі.

Зараз ви читаєте новину «"Це буде останній цвях для Росії" - Кравчук жорстко відповів на погрози Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути