четвер, 29 березня 2018 16:50

"Була заборона на припинення вогню" - стало відомо про особливий наказ бойовикам із Росії

"Була заборона на припинення вогню" - стало відомо про особливий наказ бойовикам із Росії
Російські куратори забороняють бойовикам припиняти обстріли - бояться, що без діла вони поспиваються. Фото: "Інформатор"

Бойовикам ДНР і ЛНР російські куратори заборонили припиняти обстріли.

Бояться, що під час перемир'я терористи постріляють один одного і поспиваються, каже Дмитро Тимчук, координатор "Інформаційного спротиву".

"За нашою інформацією, була заборона на припинення вогню. У бойовиків була наступна ситуація. Коли під час "перемир'я" вони продовжують обстріли, то вчиняють у якійсь мірі навіть мудро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Якут-бойовик, який переховувася 4 роки, здався поліції

При низькому морально-психологічному рівні особового складу, якщо вони ще не будуть виконувати якихось завдань, то піде повний розклад особового складу. З місцевих бойовиків там люмпени, якщо припинити бойові дії - піде алкоголь і дезертирство", - сказав Тимчук.

Бойовики ДНР почали масово тікати з військових позицій – їх лякають фейки про Україну, які розповсюджують російські командири.

Зараз ви читаєте новину «"Була заборона на припинення вогню" - стало відомо про особливий наказ бойовикам із Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути