Ексклюзиви
четвер, 23 травня 2019 10:59

"Була ворожа БМП, але на неї щось впало з неба" - показали відео знищення техніки окупантів

"Була ворожа БМП, але на неї щось впало з неба" - показали відео знищення техніки окупантів
Завдяки аеророзвідникам чергову одиницю російської техніки виявили у смузі відповідальності 24-ї бригади ім. Короля Данила. Фото: скрін з відео

В ООС українські військовослужбовці провели чергову успішну операцію із знищення ворожої техніки. Вона становила смертельну загрозу нашим бійцям і цивільному населенню у прифронтовій зоні.

Про це повідомили на сторінці фонду "Повернись живим" у Facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опублікували документ, де військових нібито запитують про ставлення до ЛНР і ДНР

Завдяки аеророзвідникам чергову одиницю російської техніки виявили у смузі відповідальності 24 бригади ім. Короля Данила.

"Розвідка, корегування і витончене знищення. По-перше, це гарно. По-друге, ми прагнемо, щоб така можливість була у кожного бойового підрозділу в зоні ООС", - йдеться у дописі.

І додають, що для цього програмі ГРК Броня - Armor і коптерів - потрібні планшети. Допомогти зібрати кошти на них можна тут: https://clc.to/vAqVnQ

Українські бійці з передової знищили снайперську позицію росіян на Донбасі. Відео опублікував командир батальйону "Донбас-Україна" В'ячеслав Власенко.

Зараз ви читаєте новину «"Була ворожа БМП, але на неї щось впало з неба" - показали відео знищення техніки окупантів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути