четвер, 21 грудня 2017 10:28

Брянськ відмовився надавати гуманітарку для ДНР

У російському місті Брянськ представники громадськості відмовилися надавати гуманітарну допомогу делегації представників терористів ДНР, яка приїхала 20 грудня.

Про це повідомили в прес-службі місцевої міської ради, передає Обозреватель.

"Представники громадськості виступили проти гуманітарної підтримки ДНР, мотивуючи це спробами федеральної влади перекласти на плечі простих брянців свою відповідальність за зміст "республік" Донбасу. Адже надавати допомогу - це одне, а допомагати наповнювати кишені верхівці ДНР - зовсім інше, так як реалізація "гуманітарки" в торгових мережах Донбасу, якими володіють Захарченко та його оточення, говорить лише про можливі спроби Брянської адміністрації відщипнути і собі ласий шматок", - сказано в повідомленні.

Автор: Обозреватель
  Повідомлення прес-служби Брянська
Повідомлення прес-служби Брянська

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Unicef: Донбас перетворився на один з найбільш замінованих регіонів світу

Зазначається, що жителі Брянська "самі ледве зводять кінці з кінцями".

Крім того, у заяві підкреслили, що увагу учасників з'їзду акцентовано на відновленні української влади на окупованих територіях Донбасу.

Східна Україна перетворилася на один з найбільш замінованих регіонів світу, де боєприпаси, що не розірвалися, становлять небезпеку для 220 тисяч дітей. ЮНІСЕФ закликав сторони конфлікту на Донбасі припинити бойові дії та дозволити почати розмінування і відновлення постраждалих від конфлікту районів.

Зараз ви читаєте новину «Брянськ відмовився надавати гуманітарку для ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути