середа, 20 червня 2018 18:30

Брудне море й бойовики в пансіонатах : як відпочивають у ДНР

Брудне море й бойовики в пансіонатах : як відпочивають у ДНР
Мешканцям окупованого Донбасу немає де відпочити влітку - пляжі не обладнані, а санаторії "повіджимали" терористи. Фото: Facebook

Жителям окупованого Донбасу ніде відпочити - в невизнаній республіці необладнані пляжі, брудне море, а більшість пансіонатів і санаторіїв "повіджимали" бойовики.

Донеччани розповіли Gazeta.ua, як проводять літні відпустки.

"В минулому році відпочивав у приватному пансіонаті в Сєдовому, платив 800 руб (335 грн - Gazeta.ua) за добу, - каже донеччанин Ігор. - Гаряча вода - дві години на добу, в море заходиш, як у кисіль. Постійні проблеми з посудом - бігав по номерам і шукав каструлю, хоча за такі гроші у кожного сервіз повинен стояти. В цьому році поїдемо з дружиною в Крим. Там за 2,5 тис. руб (1,4 тис. грн - Gazeta.ua) можна зняти кімнату. Проблема дістатися - автобусами з кількома пересадками, на в'їзді не завжди приймають паспорт ДНР, вимагають український".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Блогер розповів про життя людей в окупованому Донецьку

"Пансіонат "Дружба" віддали МВС, зараз там воїни роблять ремонт. Був маленький шматочок пляжу, але його обнесли сіткою - тепер не пройти. А спуск - це треба зістрибнути з дамби, щоб потрапити, сходи розвалилася, а нових ніхто не ставить. Пансіонат "Чайка" - там ніхто не виконував підготовчі роботи. Тільки недавно траву покосили і все. Будиночки, як після війни виглядають занедбаними, - каже мешканка Єнакієвого Наталія.

З окупованоїй російськими найманцями-бойовиками Горлівки люди їдуть на відпочинок в Сєдове. На вулицях багато "поліції" ДНР і приїжджих з невизнаної Абхазької республіки.

Зараз ви читаєте новину «Брудне море й бойовики в пансіонатах : як відпочивають у ДНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути