неділя, 17 червня 2018 14:51

Блогер розповів про життя людей в окупованому Донецьку
6

Сьогодення окупованого Донецька. Фото:  Obozrevatel
Сьогодення окупованого Донецька. Фото:  Obozrevatel
Сьогодення окупованого Донецька. Фото:  Obozrevatel
Сьогодення окупованого Донецька. Фото:  Obozrevatel
Сьогодення окупованого Донецька. Фото:  Obozrevatel

Ввечері на околицях окупованого Донецька стає небезпечно через велику ймовірність влучання снарядів. При цьому в центрі міста відбувається імітація життя, яке тривало там до початку російської агресії: люди відвідують кафе та відпочивають на лавках.

Так описав сьогоденне життя людей в окупованому Донецьку блогер під псевдонімом Фашик Донецький у блозі на сайті "Обозревателя"

"Нещодавно писали про те, що, мовляв, Донецьк поділений на три зони. Насправді Донецьк поділений на дві зони: там, де добре чути залпи артилерії і та, де погано чути. Снаряд може прилетіти в будь-яку точку міста: центр чи на околицю", – написав він.

Блогер зазначив, що у місті панує напруга, а літній настрій не відчувається.

"Курорти, моря – цього, звичайно, хочеться, але зарплати не всім дозволяють поїхати на море. До хунти є багато нев'їзних, а так званий курорт диридиди, Сєдове, курортом назвати язик не піднімається: орки-патрулі і комендантська година, відсутність МТС – це тягне як мінімум на 6 зірок, погодьтеся", - говорить Фашик Донецький.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль порадив брати приклад з Путіна

Він також зауважує, що навіть під час відпустки жителі Донецька намагаються якнайменше ходити вулицями міста, щоб не нарватися на проблеми з патрулями.

"Так, у ватних ЗМІ на всю заливають про те, що непорозуміння розвіюється, а Україні пиз*ець. Але по факту все навпаки – пропагандистські клоуни видають фейк за фейком, підприємства закриваються, адекватні люди бачать, що нормального майбутнього, поки російські окупанти при владі, в місті немає і бути не може", – підкреслив блогер.

Комітет з питань асигнувань палати представників конгресу США пропонує наступного року збільшити на понад $70 млн допомогу Україні через програми держдепартаменту та Пентагону. Комітет затвердив власний проект "Закону про асигнування на потреби міністерства оборони на 2019 рік".

Зараз ви читаєте новину «Блогер розповів про життя людей в окупованому Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути