четвер, 04 листопада 2021 11:00

Брала штурмом ОДА та СБУ: прихильниця бойовиків "плаче", що не отримує виплат з України

Брала штурмом ОДА та СБУ: прихильниця бойовиків "плаче", що не отримує виплат з України
Пенсіонерка з Луганська, яка захоплювала СБУ, штурмувала ОДА та працювала на окупантів, скаржиться, що не отримує виплат з України. Фото: скріншот із відео

Мешканка Луганська, яка сім років тому брала учать у захопленні будівель СБУ та ОДА, нарікає, що перестала отримувати пенсію від України.

Відео опублікували "Вартові Еспресо" в Telegram.

"У Луганську бабуля, яка 2014 року привела "руський мир" та брала участь у захопленні ОДА та СБУ, скаржиться, що її позбавили української (бандерівської чи то фашистської) пенсії. Ось дивно, так хотіла "руський мир", що зрадила Україну, а тепер хоче пенсії від України. Якийсь дисонанс", - написали автори публікації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Росія блокує пропуск вантажівок з України

В кадрі жінка розповідає місцевим журналістам, як їй нелегко живеться в ЛНР.

"Я брала участь у першому захопленні ОДА, провела там ніч, брала участь у захопленні СБУ, ввійшла 6 квітня і пів року там пропрацювала у надскладних умовах на кухні. Приймала там присягу. Через хворобу пішла. Зараз вже 8 місяців я не отримую пенсію від України, а лише 2130 рублів почала отримувати від ЛНР", - розповіла жінка.

За її словами, цих грошей не вистачає на оплату комунальних послуг - у неї за борги вже відключили світло і готуються відключити газ.

Російські бойовики посилили правила пропуску через контрольний пункт в'їзду-виїзду біля Станиці Луганської.

З 9 жовтня скасували норму про те, що жителі окупованих районів можуть раз на місяць виїжджати на підконтрольну Україні територію, а виїзд прив'язали до правил, як і в окремих районах Донецької області.

Посилення пропуску стосується і пенсіонерів, які регулярно перетинають КПВВ для отримання українських виплат.

Зараз ви читаєте новину «Брала штурмом ОДА та СБУ: прихильниця бойовиків "плаче", що не отримує виплат з України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути