четвер, 02 березня 2017 08:34

Бойовики змістили епіцентр бойових дій: у лавах ЗСУ великі втрати

Бойовики змістили епіцентр бойових дій: у лавах ЗСУ великі втрати
Фото: AFP

За минулу добу на Донбасі нарахували 118 обстрілів. Один український боєць загинув, дев'ятеро поранено.

Про це розповів речник штабу АТО Леонід Матюхін.

"За минулу добу найбільше обстрілів було на луганському напрямку, там застосовували найбільший спектр озброєння. Там зі 152-міліметрової артилерії та танків обстріляли Троїцьке. Зі 122-міліметрової – Кримське. Зі 120- та 82-міліметрових мінометів – Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Оріхове та Троїцьке. Новоолександрівку, Новозванівку, Малинове, Станицю Луганську та Катеринівку - із гранатометів та стрілецької зброї. По Кримському стріляли БМП противника.

На донецькому напрямку з танків, мінометів, БМП та гранатометів російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку. Із мінометів та гранатометів – Невельське, Луганське, Новоселівку Другу, Зайцеве, Новгородське, Піски, Кам'янку. По Луганському вогонь вели БМП окупантів, а також снайпер. Із протитанкових ракетних комплексів - Троїцьке.

На маріупольському напрямку танки, артилерія та міномети вели вогонь по Красногорівці. Також 122-міліметрова артилерія - по Широкиному та Водяному. Із меншого озброєння обстрілювали інші населені пункти", - розповів Матюхін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін прислав похоронні фури для своїх солдатів

У Російській Федерації заявили, що можуть визнати ДНР та ЛНР, якщо подальша ескалація конфлікту на Донбасі продовжиться, а Україна перейде до активних бойових дій.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики змістили епіцентр бойових дій: у лавах ЗСУ великі втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути