понеділок, 14 травня 2018 11:21

Бойовики зірвали розведення сил біля Станиці Луганської

Бойовики зірвали розведення сил біля Станиці Луганської
Бойовики зірвали перемир'я. Фото depo.ua

Бойовики російсько-окупаційних військ вчергове зірвали розведення сил і засобів сторін у районі Станиці Луганської, яке попередньо було заплановане на 15 травня.

"Вчора близько 20:14 на ділянці розведення російсько-окупаційні війська застосували великокаліберні кулемети по позиціях Збройних сил України. Обстріл військовослужбовців ЗС України бойовики здійснювали з гори Князь Ігор, що на тимчасово непідконтрольній території", - йдеться в повідомленні української сторони Спільного центру контролю та координації.

Підрозділи Збройних сил України готові до відведення своїх сил і засобів на ділянці розведення в районі селища Станиця Луганська у дзеркальному варіанті, за умови неухильного виконання вимог Рамкового рішення Тристоронньої контактної групи щодо розведення сил і засобів на лінії розмежування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький генерал назвав місце можливої війни в Європі.

Бойовики обстрілюють позиції ЗСУ новітніми реактивними снарядами. Новітні реактивні снаряди бойовики використали під час обстрілу позиції ЗСУ поблизу індустріального центру Маріуполь. Диверсійні групи бойовиків проводять мінування будинків та стежок в українських селах, що тимчасово знаходяться у так званих "сірих зонах".

Зараз ви читаєте новину «Бойовики зірвали розведення сил біля Станиці Луганської». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути