четвер, 08 грудня 2016 17:14

Бойовики затримали директора благодійного фонду

Бойовики затримали директора благодійного фонду

Учасники так званого міністерства безпеки ДНР обшукали офіс голови донецького благодійного фонду "Доброта" Якова Рогаліна.

Про це повідомляє російський телеканал ТВЦ.

Директора фонду звинувачують у розповсюдженні в ДНР дитячого харчування. Харчування чоловік купував на території, підконтрольній Україні. Крім цього, йому інкримінують співробітництво з Володимиром Рубаном, засновником Центру звільнення військовополонених.

Ппричиною обшуку названа зустріч Рогаліна з Рубаном, який наче приїжджав до Донецька. Зустріч відбувалася в офісі благодійного фонду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рота бойовиків втекла з позицій

"Служба безпеки" ДНР в офісі благодійника нічого не знайшла. У висновку обшуку зазначено, що імовірні докази співпраці з Україною чоловік приховує.

Понад два роки Донеччина перебуває під окупацією бойовиків. Після референдуму 11 травня 2014 року вони проголосили так звану Донецьку народну республіку. До війни на цих територіях мешкали 3,9 млн осіб, 2016-го - 2,3 млн. Ватажком так званої ДНР проголосили Олександра Захарченка. До війни він мав широкий профіль діяльності - від видання книжок до оптової торгівлі продовольством, алкоголем і тютюном.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики затримали директора благодійного фонду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути