Ексклюзиви
середа, 12 липня 2017 16:28

Бойовики як гарматне м'ясо: командування не рахує втрат

Бойовики як гарматне м'ясо: командування не рахує втрат
Командування бойовиків підраховує втрати лише формально. Скорочує допомогу пораненим військовим та родинам загиблих. Фото: Bigmir.net

Командування бойовиків веде формальний облік загиблих і поранених військових. Їхні родини майже не отримують соціальної допомоги. Через це зростає дезертирство в лавах окупантів.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомило Головне управління розвідки України.

"Дані штабу 2-го армійського корпусу (Луганськ) збройних сил РФ щодо обліку санітарних та безповоротних втрат мають суттєві розбіжності з даними підпорядкованих частин і підрозділів. Інформація щодо членів сімей загиблих та поранених військовослужбовців російських окупаційних військ в більшості випадків відсутня або не відповідає дійсності. Видатки на соціальне забезпечення для сімей зазначеної категорії обмежені", - інформують розвідники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Трамп готовий на силове рішення щодо України" - експерт

Російська військова комісія, що перевіряла 2-й армійський корпус, вказала терористам на "завищені" дані щодо бойових втрат. Через обмежене фінансування рекомендувала зменшити виплати пораненим військовим і родинам загиблих.

Російські розвідники приїхали в ДНР, щоб підвищити професійний рівень розвідки бойовиків. На думку ГРУ Росії, терористи неякісно збирають розвідувальні дані, не дотримуються правил конспірації, а комаднирні офіцери працюють неналежно.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики як гарматне м'ясо: командування не рахує втрат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути